Kundservice
När du beställer för över 2000 kr från Sportig.se skickar vi din order helt kostnadsfritt inom Sverige. Om du beställer för under 2000 kr går det naturligtvis också bra att få paketet skickat till dig, dock mot en fraktavgift som framgår när du lagt önskad vara i varukorgen. När varan lämnar vårt lager skickas ett e-postmeddelande till dig med spårningsinformation.

Små paket till ombud:
Mindre paket, upp till ca: 20 kg, skickas till ett postombud i din närhet. När paketet finns tillgängligt hos ombudet aviseras du med ett SMS eller en brev-AVI (om mobilnummer saknas). Normal leveranstid är ca: 1-2 vardagar.

Större paket över 20 kg
Större försändelser, t.ex. större motionscyklar, multigym och löpband, levereras med Dachser kostnadsfritt direkt hem till din tomt. Innan det är dags för leverans blir du kontaktad med förslag om tidpunkt för leverans. Normal leveranstid för hemleverans är ca: 2-4 vardagar.


Hämta hos oss i Norrtälje
Om du föredrar att själv hämta dina produkter istället för att få dem levererade finns möjlighet till detta.

Observera att du personligen måste hämta paketet. Kontroll av legitimation sker innan utlämning. Om du avser skicka ett ombud, hör av dig till oss så kan vi skicka ut en fullmakt för detta.

Varuutlämningen på vårt lager har följande ÖPPETTIDER:


Mån - Torsd: kl 09-17

Fredagar: kl 09-16

Lör - Sön: STÄNGTObservera att vi endast har ett hämtlager och din order måste vara beställd genom webbutiken eller per telefon innan du hämtar din vara. Det går INTE att beställa eller betala på plats. Hör gärna av dig till oss innan ditt besök så kan vi plocka fram varan i förväg.

Adress till varulagret är:

Nordbutiker i Sverige AB
Gösvägen 28
761 41 NORRTÄLJE