Kundservice

Spinningcykel - Spinstar Extreme

Enter fullscreen
  • Spinningcykel - Spinstar Extreme
  • Spinningcykel - Spinstar Extreme
  • Spinningcykel - Spinstar Extreme
  • Spinningcykel - Spinstar Extreme
  • Spinningcykel - Spinstar Extreme
Arrow Right Arrow Left
5 395:-
 Fri hemleverans!
OutOfStock
5395
SEK
Spinningcykel - Spinstar Extreme
60402100
60402100
OBS: Modellen har utgått ur sortimentet! Nu med 25 kg svänghjul i uppdaterad design. Extreme modellen har försetts med en extraförstärkt stålram som tål dom tuffaste tagen och håller sig stabil i alla lägen. Förutom det så är den utrustad med en uppdaterad cykeldator med pulsmätare som visar hastighet, sträcka, tid, puls samt kaloriförbränning. Den praktiska vattenflaskhållaren har flyttats till högra sidan av ramen. Precis som tidigare Spinstar modeller är den utrustad med en tystgående remdrift. - Svänghjul: 25 kg - Remdrift - Multifunktionsdator - Maxvikt användare: 150 kg - PulsmätareSpinstar Extreme - för dig med höga krav på stabilitet och prestanda Nu med 25 kg svänghjul i uppdaterad design. Spinstar Extreme har försetts med en extraförstärkt stålram som tål riktigt tuffa tag och håller sig stabil i alla lägen. Fungerar riktigt bra även när du trycker på ordentligt i intervallträningen. Modellen är även utrustad med en uppdaterad cykeldator med pulsmätare som visar hastighet, sträcka, tid, puls samt kaloriförbränning. Den praktiska vattenflaskhållaren har flyttats till högra sidan av ramen. Precis som andra Spinstar modeller är den utrustad med en tystgående remdrift. Sadeln är inställbar i höjdled och längdled för att möjliggöra en optimal sittställning samt pedaler med fotremmar för att få extra kraft i trampet. Den är även utrustad med transporthjul framtill på cykeln som gör att du smidigt kan ställa undan cykeln när träningen är färdig. - Storlek: 124 X 51 X 115 cm - Svänghjul: 25 kg - Remdrift - Vikt: 46 kg - Maxvikt användare: 150 kg - Cykeldator: LCD display, hastighet, sträcka, tid, kaloriförbränning - Pulsmätare - Sadel kan justeras i både höjd- och längdled - Transporthjul - Fotrem - Hållare för vattenflaska Spinstar Extreme har, som de flesta andra spinningcyklar, ett bromssystem som utgörs av en bromskloss i filt. För att bromsklossen ska hålla så länge som möjligt ska man regelbundet smörja bromsklossen med exempelvis silicon-spray. Detta gör även att det blir enklare att finjustera motståndet då en osmord bromskloss bromsar väldigt kraftigt vid kontakt med svänghjulet.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

OBS: Modellen har utgått ur sortimentet! Nu med 25 kg svänghjul i uppdaterad design. Extreme modellen har försetts med en extraförstärkt stålram som tål dom tuffaste tagen och håller sig stabil i alla lägen. Förutom det så är den utrustad med en uppdaterad cykeldator med pulsmätare som visar hastighet, sträcka, tid, puls samt kaloriförbränning. Den praktiska vattenflaskhållaren har flyttats till högra sidan av ramen. Precis som tidigare Spinstar modeller är den utrustad med en tystgående remdrift. - Svänghjul: 25 kg - Remdrift - Multifunktionsdator - Maxvikt användare: 150 kg - Pulsmätare

Spinstar Extreme - för dig med höga krav på stabilitet och prestanda Nu med 25 kg svänghjul i uppdaterad design. Spinstar Extreme har försetts med en extraförstärkt stålram som tål riktigt tuffa tag och håller sig stabil i alla lägen. Fungerar riktigt bra även när du trycker på ordentligt i intervallträningen. Modellen är även utrustad med en uppdaterad cykeldator med pulsmätare som visar hastighet, sträcka, tid, puls samt kaloriförbränning. Den praktiska vattenflaskhållaren har flyttats till högra sidan av ramen. Precis som andra Spinstar modeller är den utrustad med en tystgående remdrift. Sadeln är inställbar i höjdled och längdled för att möjliggöra en optimal sittställning samt pedaler med fotremmar för att få extra kraft i trampet. Den är även utrustad med transporthjul framtill på cykeln som gör att du smidigt kan ställa undan cykeln när träningen är färdig. - Storlek: 124 X 51 X 115 cm - Svänghjul: 25 kg - Remdrift - Vikt: 46 kg - Maxvikt användare: 150 kg - Cykeldator: LCD display, hastighet, sträcka, tid, kaloriförbränning - Pulsmätare - Sadel kan justeras i både höjd- och längdled - Transporthjul - Fotrem - Hållare för vattenflaska Spinstar Extreme har, som de flesta andra spinningcyklar, ett bromssystem som utgörs av en bromskloss i filt. För att bromsklossen ska hålla så länge som möjligt ska man regelbundet smörja bromsklossen med exempelvis silicon-spray. Detta gör även att det blir enklare att finjustera motståndet då en osmord bromskloss bromsar väldigt kraftigt vid kontakt med svänghjulet.
Drivrem 510J - Spinstar Sprinter
Därför ska du handla på Sportig.se!
Två Års garanti!
Fri leverans Över 2000 kronor
Kanske kan det här också vara av intresse!?
Bromskloss, Spinstar Extreme
Bromskloss, Spinstar Extreme
Ord. pris: 195:-
Just nu: 169:-