Kundservice

Spinningcykel - Spinstar Pro

- REA!

Enter fullscreen
  • Spinningcykel - Spinstar Pro
  • Spinningcykel - Spinstar Pro
  • Spinningcykel - Spinstar Pro
  • Spinningcykel - Spinstar Pro
  • Spinningcykel - Spinstar Pro
  • Spinningcykel - Spinstar Pro
  • Spinningcykel - Spinstar Pro
Arrow Right Arrow Left
3 795:-
 Fri hemleverans!
OutOfStock
3795
SEK
Spinningcykel - Spinstar Pro
60402000
60402000
Den kraftiga stålramen ger en stadig cyklingskänsla och gör att du kan ställa dig upp och trampa precis som om du vore på väg upp för en brant backe eller i upploppet på Tour de France. Sppinstar Pro är utrustad med en cykeldator som visar hastighet, sträcka, tid samt kaloriförbränning. Det ingår även en praktisk hållare för vattenflaskan. OBS: Nu ingår fri hemleverans hela vägen fram till din tomt i priset! - Svänghjul: 13 kg - Storlek monterad: 123 X 51 X 135 cm - Multifunktionsdator - Vattenflaska/hållare - Maxvikt användare: 120 kg - Remdrift Engelsk manual.OBS: Nu ingår fri hemleverans hela vägen fram till din tomt i priset! Bränn fler kalorier och få känslan av en riktig racingcykel med Spinstar Pro. Den kraftiga stålramen och den stabila konstruktionen gör att du kan ställa dig upp och trampa precis som om du vore på väg upp för en brant backe eller i upploppet på Tour de France. Sadeln är inställbar i höjdled och längdled för att möjliggöra en optimal sittställning. Pedalerna är försedda med tåclips för att få extra kraft i trampet. Både sadel och pedaler har stadardinfästning, så det går utmärkt att flytta över sadel/pedaler från din riktiga cykel om så önskas. Spinstar Pro är utrustad med transporthjul framtill på cykeln som gör att du smidigt kan ställa undan cykeln när träningen är färdig. Pro modellen är utrustad med en cykeldator som visar hastighet, sträcka, tid samt kaloriförbränning. Det ingår även en praktisk hållare för vattenflaskan. Modellen är utrustad med tystgående remdrift, vilket idag i stort har tagit över efter kedjedrift. Remdriften minimerar oljud när du trampar och tar bort i princip alla vibrationer (som kan göra att hela golvet börjar låta) som annars uppstår vid kedjedrift. Naturligtvis är det inte "bakåttramp" trots remdriften, utan svänghjulet driver på pedalerna precis som det ska vara på en spinningcykel! - Storlek monterad: 123 X 51 X 135 cm - Svänghjul: 13 kg - Vikt: 33 kg - Maxvikt användare: 120 kg - Cykeldator: LCD display, hastighet, sträcka, tid, kaloriförbränning - Sadel kan justeras i både höjd- och längdled - Transporthjul för enkel förflyttning efter avslutat träningspass - Fotremmar - Hållare för vattenflaska Spinstar PRO har, som de flesta andra spinningcyklar, ett bromssystem som utgörs av en bromskloss i filt. För att bromsklossen ska hålla så länge som möjligt ska man regelbundet smörja bromsklossen med exempelvis silicon-spray. Detta gör även att det blir enklare att finjustera motståndet då en osmord bromskloss bromsar väldigt kraftigt vid kontakt med svänghjulet.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Den kraftiga stålramen ger en stadig cyklingskänsla och gör att du kan ställa dig upp och trampa precis som om du vore på väg upp för en brant backe eller i upploppet på Tour de France. Sppinstar Pro är utrustad med en cykeldator som visar hastighet, sträcka, tid samt kaloriförbränning. Det ingår även en praktisk hållare för vattenflaskan. OBS: Nu ingår fri hemleverans hela vägen fram till din tomt i priset! - Svänghjul: 13 kg - Storlek monterad: 123 X 51 X 135 cm - Multifunktionsdator - Vattenflaska/hållare - Maxvikt användare: 120 kg - Remdrift Engelsk manual.

OBS: Nu ingår fri hemleverans hela vägen fram till din tomt i priset! Bränn fler kalorier och få känslan av en riktig racingcykel med Spinstar Pro. Den kraftiga stålramen och den stabila konstruktionen gör att du kan ställa dig upp och trampa precis som om du vore på väg upp för en brant backe eller i upploppet på Tour de France. Sadeln är inställbar i höjdled och längdled för att möjliggöra en optimal sittställning. Pedalerna är försedda med tåclips för att få extra kraft i trampet. Både sadel och pedaler har stadardinfästning, så det går utmärkt att flytta över sadel/pedaler från din riktiga cykel om så önskas. Spinstar Pro är utrustad med transporthjul framtill på cykeln som gör att du smidigt kan ställa undan cykeln när träningen är färdig. Pro modellen är utrustad med en cykeldator som visar hastighet, sträcka, tid samt kaloriförbränning. Det ingår även en praktisk hållare för vattenflaskan. Modellen är utrustad med tystgående remdrift, vilket idag i stort har tagit över efter kedjedrift. Remdriften minimerar oljud när du trampar och tar bort i princip alla vibrationer (som kan göra att hela golvet börjar låta) som annars uppstår vid kedjedrift. Naturligtvis är det inte "bakåttramp" trots remdriften, utan svänghjulet driver på pedalerna precis som det ska vara på en spinningcykel! - Storlek monterad: 123 X 51 X 135 cm - Svänghjul: 13 kg - Vikt: 33 kg - Maxvikt användare: 120 kg - Cykeldator: LCD display, hastighet, sträcka, tid, kaloriförbränning - Sadel kan justeras i både höjd- och längdled - Transporthjul för enkel förflyttning efter avslutat träningspass - Fotremmar - Hållare för vattenflaska Spinstar PRO har, som de flesta andra spinningcyklar, ett bromssystem som utgörs av en bromskloss i filt. För att bromsklossen ska hålla så länge som möjligt ska man regelbundet smörja bromsklossen med exempelvis silicon-spray. Detta gör även att det blir enklare att finjustera motståndet då en osmord bromskloss bromsar väldigt kraftigt vid kontakt med svänghjulet.
Drivrem, Spinstar - PJ1295/510J
Därför ska du handla på Sportig.se!
Två Års garanti!
Fri leverans Över 2000 kronor
Kanske kan det här också vara av intresse!?
Foamroller med massageyta
Foamroller med massageyta
Ord. pris: 299:-
Just nu: 199:-
Drivrem, Spinstar - PJ1295/510J
Drivrem, Spinstar - PJ1295/510J
149:-