Spara tusenlappar på träningsmaskiner

KÖP HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 2000kr!

Snabba leveranser!

  • Hem
  • Julrea
  • Löpband motordrivet - Epsilon LS200 V2
Spara 5 000 kr

Löpband motordrivet - Epsilon LS200 V2

4 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 9 999 kr

I lager

  • Du sparar5 000 kr
  • Stabilt löpband för hemmet
  • Lutning upp till 12°
  • 36 stycken förinställda program

Produktbeskrivning

Löpband LS200 V2 är ett stabilt löpband för dig som vill ha lätt tillgång till träningen. Löpbandet är designat för att du enkelt ska kunna genomföra din träning även på hemmaplan. Med en motor med 2 HK och en bra tilltagen springyta så klarar det de flesta utmaningar. Du kan välja att promenera eller att springa upp till 16km/h och med en lutning på hela 12%.

Löpbandet är konstruerat med 6 stycken elastiska kuddar invändig och 2 stycken utvändigt för en behagligare löptur och som motverkar skador. För enkel förvaring kan du lätt fälla ihop löpbandet och rulla undan det när träningspasset är över. 

En LCD-skärm på 5 tum ger dig en översikt på hur lång sträcka du har tillryggalagt, hur länge du sprungit, vilken hastighet du springer i mm. På handtagen finner du också pulsmätare som hjälper dig hålla kolla på din puls för att maximera träningen. Med 36 stycken förinställda program får du enkel tillgång till inspiration som hjälper dig till den träning som passar och motiverar dig bäst. Är ni fler i familjen som kommer använda löpbandet finns det också möjlighet till att ställa in olika användare för mer korrekt återgivning av träningsdata.

 

Önskar du underhållning under turen kan man med enkelhet placera sin smarta platta i den justerbara hållare som är placerad på kontrollpanelen. 

 

Viss enklare slutmontering fordras, monteringsanvisning på engelska medföljer.

 

Specifikationer

Recensioner

Om Sportig.se

Hemträning på nätet sedan 2006! Vår affärsidé är att sälja hemträningsprodukter som håller god kvalitet utan att för den sakens skull kosta en förmögenhet!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL