Spara tusenlappar på träningsmaskiner

KÖP HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 2000kr!

Snabba leveranser!

Spara 3 500 kr

Roddmaskin - Epsilon RX90

6 499 kr

ink. moms

Rek.pris: 9 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

Epsilon RX90 är en mycket gedigen roddmaskin för dig som vill avnjuta många, långa och tuffa träningspass. Svänghjulstekniken bygger på ett luftfläktsystem vilket ger en mycket trevlig träningskänsla. Svänghjulet drivs av kedja för extra lång livslängd även vid intensiv användning. Det här är en maskin som uppfyller kraven hos erfarna.

Fläktbroms/luftbroms är i vårt tycke det absolut bästa när det kommer till roddmaskiner. Ju snabbare du ror desto tyngre blir motståndet, och känslan är mycket jämn och behaglig. Som träningsredskap är roddmaskinen ett utmärkt redskap för att både träna kondition och styrka. Med maskinen kommer du åt muskelgrupper i överkroppen som annars är svåra att träna, samtidigt som du arbetar med benen.

Roddmaskin Epsilon RX90 är utrustad med en träningsdator som visar olika träningsdata såsom antal repetitioner, tid, kaloriförbrukning och puls (fordrar separat pulsmätare 5.3khz). Enkel att montera samt lätt att vika ihop för förvaring.

Specifikationer:

  • Svänghjul: Luftfläkt
  • Vikt Netto/Brutto: 40/45 kg
  • Mått (LxBxH): (240x62x108 cm)
  • Mått isärtagen (LxBxH): (100x62x135 cm)
  • Maxvikt användare: 150 kg
  • Datorfunktioner: repetitioner, tid, kalorier, puls
  • Mått emballage A: 142 x 42 x 57 cm

Specifikationer

Recensioner

Om Sportig.se

Hemträning på nätet sedan 2006! Vår affärsidé är att sälja hemträningsprodukter som håller god kvalitet utan att för den sakens skull kosta en förmögenhet!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL