Spara tusenlappar på träningsmaskiner

KÖP HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 2000kr!

Snabba leveranser!

Om oss - Sportig.se

Hemträning på nätet sedan 2006!

Vår affärsidé är att sälja hemträningsprodukter som håller god kvalitet utan att för den sakens skull kosta en förmögenhet. Vi menar att det inte är särskilt svårt att sälja fitnessprodukter antingen med hög kvalitet eller mycket lågt pris. Svårigheten är att få dessa två faktorer att gå ihop!

Alla produkter på Sportig.se är utvalda och framtagna med kvalitet, pris och användarvänlighet i fokus. Vår målsättning är att i alla produktkategorier kunna erbjuda marknadens mest prisvärda alternativ, oavsett om det handlar om en motionscykel, crosstrainer, löpband eller multigym. Vår modell har visat sig framgångsrik då vi fått toppbetyg i flera oberoende produkttester utförda av exempelvis Aftonbladet.

Sportig.se är en del av Nordbutiker AB. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus inom området lätta eldrivna fordon såsom elcyklar och elsparkcyklar men även hemmafitnessprodukter. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi säljer våra egna varumärken. Vi befinner oss i stark tillväxt och har vid fyra tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Sedan starten 2006 har vi levererat produkter till över 200.000 nöjda kunder i hela Norden. Vårt kontor och varulager finns i Norrtälje, 45 min norr om Stockholm, där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.

Om Sportig.se

Hemträning på nätet sedan 2006! Vår affärsidé är att sälja hemträningsprodukter som håller god kvalitet utan att för den sakens skull kosta en förmögenhet!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL