Spara tusenlappar på träningsmaskiner

KÖP HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 2000kr!

Snabba leveranser!

Spara 2 500 kr

Motionscykel - Epsilon Exceed MX90

4 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 7 499 kr

I lager

  • Du sparar2 500 kr
  • Högt testbetyg
  • Stor och rejäl motionscykel
  • Hög funktionalitet

Produktbeskrivning

Betyg 4/5 i Aftonbladets stora motionscykeltest vintern 2018/2019!

Betyg 4/5 i Pricerunners stora test av motionscyklar 2022!Epsilon MX90 är en stor och rejäl motionscykel med en avancerad träningsdator med flera förinställda träningsprogram.

Mycket robust motionscykel för seriös träning med träningsprogram, pulsmätare samt tyst och ett riktigt tungt svänghjul om hela 9 kg vilket ger jämn och behaglig drift även vid tungt motstånd.Du väljer hur länge träningsprogrammet skall pågå (antingen efter tid, upp till förvald sträcka eller kaloriförbrukning) och datorn reglerar motståndet automatiskt under träningens gång med hjälp av en elektrisk servomotor. Programmen är olika utformade för att inrikta sig mot just den typ av träning som du är ute efter för dagen, exempelvis intervall, uthållighet eller fettförbränning. Vill du så går det naturligtvis även bra att ställa in motståndet manuellt i hela 16 olika nivåer. På ett separat styrhandtag finns handpulsbleck så att du kan hålla koll på kroppens status under träningspasset. Datorn är dessutom försedd med hållare så att du kan placera din smartphone eller surfplatta mot panelen.

Epsilon MX90 har väl tilltagen storlek med ett högt och vinklat styre med gott om greppmöjligheter. Styret kan vinklas och sadeln kan justeras både i höjd- och längdled. Detta ger möjlighet att hitta en ergonomisk träningsställning både för korta och långa personer. Sadeln är en komfortmodell med relativt stor sittyta.

Svänghjulet är hela 9 kg tungt vilket borgar för en mycket mjuk och jämn drift även vid tyngre motståndsnivåer. Fördelen med det tunga svänghjulet är inte bara den jämna driften, du kan du dessutom ställa in ett tyngre högsta motstånd än vad som är möjligt på mindre maskiner. Den möjligheten är särskilt uppskattad under intervallträning då dina pass kan bli mer utmanande. Svänghjulet drivs av drivrem och motståndet genereras av magnetism. Detta ger en mycket tyst och vibrationsfri drift som är särskilt viktigt i hemmamiljö där omgivningen kan störas av oljud.

Epsilon MX90 kopplas in i ett vanligt vägguttag med medföljande nätadapter. Du slipper alltså trassla med batterier. Efter träningspasset kan redskapet smidigt rullas undan tack vare transporthjul som integrerats i främre stödbenet.

 

Produkten fordrar slutmontering innan den kan användas. Instruktion på svenska medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Sportig.se

Hemträning på nätet sedan 2006! Vår affärsidé är att sälja hemträningsprodukter som håller god kvalitet utan att för den sakens skull kosta en förmögenhet!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL