Spara tusenlappar på träningsmaskiner

KÖP HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 2000kr!

Snabba leveranser!

Spara 2 000 kr

Motionscykel - Epsilon MX90-ES

5 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 7 999 kr

I lager

  • Du sparar2 000 kr
  • Rejäl och komfortabel sittcykel
  • Tungt svänghjul för mjuk och jämn drift
  • Går att ställa in tungt motstånd

Produktbeskrivning

Rejäl och komfortabel sittcykel med 9 kg tungt svänghjul!

Epsilon MX90-ES är en recumbent/sittcykel för dig som vill ha en alternativ körställning. Modellen har en bekväm sits med högt ryggstöd, vinklingsbart styre samt separat vågrätt styre med handpulsbleck. Mycket lågt insteg gör det enkelt att kliva i och ur träningsredskapet.

MX90-ES har utrustats med en innovativ träningsdator som hjälper dig lägga upp dina träningspass efter olika förinställda program. Du väljer hur länge träningsprogrammet skall pågå (antingen efter tid, upp till förvald sträcka eller kaloriförbrukning) och datorn reglerar motståndet automatiskt under träningens gång med hjälp av en elektrisk servomotor. Programmen är olika utformade för att inrikta sig mot just den typ av träning som du är ute efter för dagen, exempelvis intervall, uthållighet eller fettförbränning. Vill du så går det naturligtvis även bra att ställa in motståndet manuellt i hela 32 olika nivåer. Datorn är dessutom försedd med hållare så att du kan placera din smartphone eller surfplatta mot panelen.

 

Epsilon MX90-ES har väl tilltagen storlek vilket gör modellen mycket stadig. Ett extra lågt insteg gör det enkelt att kliva i och ur träningsredskapet. Styret kan vinklas och sitsen kan justeras i längdled vilket ger möjlighet att hitta en ergonomisk träningsställning både för korta och långa personer. Sadeln är mycket komfortabel med ett högt och ergonomiskt utformat ryggstöd. Under sitsen finns ett vågrätt styrhandtag med integrerade handpulsbleck vilket ger möjlighet att variera sittställningen under träningspasset.

 

Svänghjulet är hela 9 kg tungt vilket borgar för en mycket mjuk och jämn drift även vid tyngre motståndsnivåer. Fördelen med det tunga svänghjulet är inte bara den jämna driften, du kan du dessutom ställa in ett tyngre högsta motstånd än vad som är möjligt på mindre maskiner. Den möjligheten är särskilt uppskattad under intervallträning då dina pass kan bli mer utmanande. Svänghjulet drivs av drivrem och motståndet genereras av magnetism. Detta ger en mycket tyst och vibrationsfri drift som är särskilt viktigt i hemmamiljö där omgivningen kan störas av oljud.

 

Epsilon MX90-ES kopplas in i ett vanligt vägguttag med medföljande nätadapter. Du slipper alltså trassla med batterier. Efter träningspasset kan redskapet smidigt rullas undan tack vare transporthjul som integrerats i främre stödbenet.

 

Produkten fordrar slutmontering innan den kan användas. Instruktion på engelska medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Sportig.se

Hemträning på nätet sedan 2006! Vår affärsidé är att sälja hemträningsprodukter som håller god kvalitet utan att för den sakens skull kosta en förmögenhet!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL