Spara tusenlappar på träningsmaskiner

KÖP HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 2000kr!

Snabba leveranser!

Spara 2 000 kr

Hemmagym Multigym 8000 - 100 kg vikter

6 999 kr

ink. moms

Tidigare pris:

6 499 kr

Rek.pris: 8 999 kr

I lager

 • Du sparar2 000 kr
 • Hela 100 kg viktpaket
 • Stort multigym med boxningssäck
 • Sidoställning för kroppsövningar

Produktbeskrivning

Multigym 8000 är ett stort multigym med sidoställningar samt boxningssäck.

Flera olika dragredskap ingår och mängder av träningsmoment kan utföras för hela kroppen. Med 100 kg viktkassetter finns goda möjligheter att ge ordentlig träning även till de starkare muskelgrupperna. Flera sidostationer inkl. boxning ingår där du använder din egen kroppsvikt i träningen. Numera är godstjockleken uppgraderad till 2,0 mm för bättre stadga samt kullagrade rulltrissor.

 
 

OBS: Videoklippet avser Multigym 5000. Multigym 8000 har flera sidostationer som ej syns i videoklippet.

Ett multigym är ett träningsredskap för hela familjen. Mängder av träningsmoment kan utföras för att komma åt muskelgrupper i hela kroppen, bland annat butterfly, sittande bänkpress, benspark/curl, pec-dec, bicepscurl, sittande rodd, tricepscurl etc. Med viktmagasinet väljer du själv hur tungt respektive träningsmoment ska vara. Till skillnad från träning med fria vikter sitter du fixerad i multigymet på ett sådant sätt att din kropp inte skall belastas på fel sätt. Detta minskar risken för onödiga skador. I manualen till detta multigym finns en lista med de vanligaste träningsmomenten så att du snabbt skall komma igång med din träning.

Möjlighet finns för flera personer att träna samtidigt, eftersom sidoställningarna inte är beroende av viktmagasinet. Olika dragredskap ingår och mängder av träningsmoment kan utföras för hela kroppen. Med 100 kg viktkassetter finns goda möjligheter att ge ordentlig träning även till de starkare muskelgrupperna, samt erfarna användare.

Detta multigym har utrustats med extra tjockt gods (2,0 mm) i ramkonstruktionen. Den väl tilltagna godstjockleken ger betydligt mycket bättre stadga än multigym med tunnare gods. Detta gör att känslan av att delarna sviktar är obefintlig, vilket ger en behagligare känsla framför allt när du lastar på med mycket vikter. Precisionen i delarna är, för prisklassen, mycket god och kan jämföras med betydligt mycket dyrare produkter på marknaden. Ramen har ordentlig lackering i snygg svart färg ger en fin finish.

SIDOSTATION 1:
Boxningsstation med boxningssäck.

SIDOSTATION 2:
På denna sidostation använder du din egen kroppsvikt för övningsmomenten. Dips-ställning är en utmärkt träning för din överkropp. Dessutom finns en ställbar situpsbänk.

 • 100 kg viktkassetter
 • Boxningsstation
 • Bicepsstation
 • Ställbar situpsbänk
 • Dip-ställning
 • Olika draghandtag ingår
 • 2 st 1,5 kg hantlar ingår
 • Godstjocklek: 2,0 mm

Rekommenderad takhöjd 240 cm.

Svensk manual ingår.

Specifikationer

Recensioner

Om Sportig.se

Hemträning på nätet sedan 2006! Vår affärsidé är att sälja hemträningsprodukter som håller god kvalitet utan att för den sakens skull kosta en förmögenhet!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL